Jogi közlemény

 

 

 

A Magyar Sport Egyesület tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 

A Magyar Sport Egyesület weboldalai szerzői jogvédelem alá esnek. Minden jogot fenntartunk.

 

A Magyar Sport Egyesület előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Magyar Sport Egyesület azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

 

A Magyar Sport Egyesület weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Magyar Sport Egyesülettől független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - a Magyar Sport Egyesület semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

 

A Magyar Sport Egyesület fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja, vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Magyar Sport Egyesület nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

 

A Magyar Sport Egyesület nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Magyar Sport Egyesület weboldalai kapcsolódnak.

 

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre, Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságtételre, és elfogadja, hogy a Magyar Sport Egyesület azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Magyar Sport Egyesületet.

 

Amennyiben igényérvényesítés lép fel, a jogok tisztázása érdekében szíveskedjék azt e-mailben jelezni.

 

Őrbottyán, 2001.04.30.